VERENIGING

Leender Golfclub "Haviksoord"

 

 

 

 

 

 

 

Voor leden (van Haviksoord Golf Club•) die wedstrijden willen spelen, een handicap willen registreren en lid willen zijn van de Nederlandse Golf Federatie, is er de Vereniging Leender Golfclub "Haviksoord".

Het doel van de Vereniging is het doen beoefenen en het bevorderen van de golfsport.

 

 

De Vereniging Leender Golfclub ”Haviksoord” is aangesloten bij de N.G.F. Het lidmaatschap van de Vereniging Leender Golfclub ”Haviksoord” betekent dat u:

  1. Via de Vereniging lid bent van de N.G.F. en in het bezit komt van een N.G.F. lidmaatschap kaartje of handicap kaartje.
  2. Dat u het Golfjournaal ontvangt.
  3. Dat u mag deelnemen aan de activiteiten die de Vereniging ontplooit, binnen de gestelde grenzen.

De Vereniging heeft zeggenschap inzake N.G.F. aangelegenheden, door de Vereniging georganiseerde wedstrijden, het samenstellen van commissies, zoals een Handicap Commissie, Wedstrijd Commissie, Dames Commissie en Senioren Commissie. De verantwoordelijkheid van het Bestuur van de Leender Golfclub ”Haviksoord” strekt zich uit tot de golfsport en dan in het bijzonder ten aanzien van de door de N.G.F. gestelde eisen en voorwaarden, die de Vereniging kan verwezenlijken.

U kunt het lidmaatschap van de Vereniging aanvragen zodra u lid van de baan (Haviksoord Golf Club* ) bent.

(Aanvragen kan door een email te sturen naar info@haviksoord.nl)

CONTRIBUTIE p/j
Junioren t/m 21 jaar €42,00
Senioren €75,00

Indien men lid wordt vanaf 1 juli wordt de contributie gehalveerd.

 

  • HAVIKSOORD GOLF CLUB.
    Haviksoord Golf Club, statutaire naam Golfbaan Leende B.V. is het bedrijf dat de golfbaan c.a. exploiteert en volledige zeggenschap en verantwoordelijkheid heeft inzake alles dat betrekking heeft op golfbaan, clubhuis, driving range, etc.